Thursday, 8 September 2011

Penipuan Pakatan Rakyat

Semenjak 2008, Pakatan Rakyat telah diberi peluang untuk mentadbir beberapa negeri di Semenanjung. Setelah 3 tahun memerintah, P.Pinang, Kedah dan Selangor, apakah yang telah dilakukan oleh kepimpinan Pakatan Rakyat ? Kesan pentadbiran dapat dilihat dan dijadikan kayu ukur sama-ada PR mampu mentadbir negeri-negeri ini dengan baik ;

Malang sekali, apa yang berlaku adalah satu senarai penipuan yang dilakukan oleh kepimpinan Pakatan Rakyat ;

P.Pinang

Lim Guan Eng, Ketua Menteri Bangsat menipu orang-orang Islam bahwasanya tiada ada pertemuan paderi-paderi di P.Pinang untuk berbincang menjadikan Malaysia tapak penyebaran agama Kristian. Apabila Razali, ahli DAP yang hadir buat laporan polis, maka temberang Lim Guan Eng terserlah. Penipu Cina ni.

Kedah

PAS yang dah kena kerat teloq oleh DAP menjadikan Menteri Besar YB Azizan macam berok makyeh. Begitulah tidak bermaruahnya PAS telah diperlakukan oleh DAP. YB Azizan mengeluarkan arahan bahwa dalam bulan Ramadhan , premis hiburan harus ditutup. PAS Pusat telah mengubah arahan ini atas desakan DAP. Apabila pemberita bertanya pada YB Azizan, beliau menipu mengatakan bahwa perubahan arahan bukan kerana DAP. Menipu lagi.

Selangor

Apabila pegwai JAIS menyerbu Gereja Damansara kerana berdakwah kepada Melayu Muslim yang hadir, Menteri Besar Khalid Cap Ayam, telah mengeluarkan arahan agar jgn ada sesiapa keluarkan kenyataan. Arahan ini tidak diendahkan lantas PAS Pusat telah menyoal Hassan Ali dan memberi komen atas isu ini. PAS Pusat telah memanggil Hassan Ali dan telah melangkau authoriti Hassan Ali dengan menyoal pegawai-pegawai JAIS. PAS membuat kenyataan Membangun Bersama Islam di Selangor. Tetapi apabila pegawai-pegawai menguatkuasa undang-undang Islam , PAS jadi seperti biawak pasir kerana takut penyokong Kristian DAP. Sial punya PAS. Menipu atas nama Islam.

------------------------------------

Ini pula Penipuan lain Kepimpinan Pakatan Rakyat

1. Anwar menipu tentang jam Omega......

2. Wan Azizah menipu tentang jam Omega....

3. Anwar menipu tentang samada beliau kenal Eskay...

4. Anwar menipu tentang Video Seks Dato T..

5. Mat Sabu menipu tentang hubungan sulit dengan Normah..

6. Lim Guan Eng menipu tentang Open Tender - Red Zone Wifi...

7. Nik Aziz menipu tentang tahap jenayah di Kelantan. Rogol Sumbang Muhrim No. 1 di Kelantan

8. Haji Hadi menipu orang-orang Islam Malaysia dengan menukar Negara Islam kepada Negara Kebajikan..

9. Anwar Ibrahim menipu tentang Altantuya..

10. Anwar Ibrahim menipu tentang RPK...

11. Chegu Bard menipu tentang cincin Rosmah...

Penipuan demi penipuan terus dilakukan tetapi puak-puak Mukazibun ini terus menerus fitnah kepimpinan Barisan Nasional. Apa kebaikan yang sudah dilakukan oleh Pakatan Rakyat semenjak memerintah beberapa buah negeri di Semenanjung. Patutlah Sabah dan Sarawak menolak Pakatan Rakyat. Penipu, sapa nak undi.


Pakatan Rakyat = PR = Penipu Rakyat...Parti Politik Paling Paria di Malaysia...

No comments:

Post a Comment