Sunday, 29 April 2012

Ayuh Bangunlah Melayu Islam di Malaysia !


Wahai bangsa Melayu di Malaysia, bangun dan sedarlah. Melayu PKR dan Melayu PAS, janganlah dibangsatkan bangsa dengan menjadi alat perkakas bangsa Amerika dan Yahudi. Pakatan Rakyat sebenarnya telah menjadi kuasa politik boneka yang dikawal sepenuhnya oleh bangsa Yahudi Amerika Syarikat. Orang-orang Cina ekstremis DAP memang menunggu-nunggu saat untuk jatuhkan kerajaan Melayu/Islam di Malaysia. Dari mana datangnya kewangan untuk agenda Bersih yang diketuai oleh seorang wanita penyembah berhala ahlul Musyrikoon...Ambiga ?? Dana diperolehi daripada NED, NDI, George Soros dan US Foreign Relations yang sememangnya mahu menjatuhkan kerajaan Melayu Islam Malaysia supaya mereka dapat menguasai negara ini. Perkara ini telah diusahakan pada tahun 1998 tetapi gagal kerana tindakan cekap Tun Dr Mahathir. 

Tetapi Tun Abdullah Badawi telah terlena dan leka maka pada tahun 2008 mereka hampir berjaya. Maka kali ini mereka akan cuba sekali lagi dan akan berusaha menghuru harakan negara ini bagi menjatuhkan kerajaan yang tidak dapat mereka [Yahudi USA] gunakan bagi tujuan ekonomi dan penguasaan politik. Wahai orang-orang Melayu Islam PAS, sanggupkah saudara-saudara sekelian membiarkan negara kita dijajah oleh Yahudi laknatullah dan membenarkan orang-orang Cina Ekstremis DAP menguasai kamu ? 

Semua bukti ada di depan mata....Bangunlah...

Memang UMNO bukanlah sebuah parti yang mempunyai ahli-ahli dan kepimpinan yang 100% tidak melakukan kesilapan. Memang ada kepimpinan UMNO yang rasuah dan tidak amanah dalam menjaga kepentingan rakyat. Namun UMNO sajalah yang berani memperbetulkan apa yang tidak betul. Tetapi berlainan dari PAS, UMNO tidak pernah menjual agama dan bangsa kepada Cina DAP yang bermusuh dengan orang-orang Melayu Islam. UMNO tidak pernah menjual agama dan bangsa kepada Yahudi laknatullah sepertimana yang dilakukan oleh Anwar Ibrahim laknatullah. UMNO pertahankan penggunaan kalimah Allah. UMNO sekat orang Melayu yang cuba dimurtadkan. UMNO lawan gerakan LGBT anutan Ambiga dan Anwar Ibrahim. UMNO tidak pernah menjual maruah bangsa dan agama. Sebenarnya pimpinan UMNOlah yang menyebabkan ramai orang-orang Melayu Islam menjadi kaya raya. UMNO memakmurkan Malaysia hingga nama Malaysia terkenal di seluruh dunia..


Bangunlah orang-orang Melayu dan umat Islam di Malaysia. Kamu akan dijajah oleh kuasa Yahudi Amerika Syarikat jika Pakatan Rakyat menang dalam PRU ke 13. Jangan musnahkan kerajaan Melayu/Islam di Malaysia. Ayuh orang-orang Melayu Islam Malaysia, lawan Cina DAP laknatullah. Lawan Ambiga Musyrikoon laknatullah. Lawan Anwar Ibrahim laknatullah. Marilah beramai-ramai kita buat perhimpunan besar-besaran di P.Pinang dan kita gegar kerajaan DAP laknatullah.Orang-orang Cina DAP sebenarnya sedang menyatukan seluruh bangsa Cina di Malaysia agar berusaha menjatuhkan kepimpinan Melayu Islam di Malaysia. Mereka inginkan agar negara ini memberi hak yang sama kepada semua kaum minoriti di Malaysia. Kerajaan Cina ekstremis di Singapura sudah bersiap sedia untuk membantu saudara-saudara mereka di Malaysia. Perempuan Musyrikoon Ambiga adalah dalang utama dalam sandiwara untuk menjatuhkan hak serta kepimpinan Melayu Islam di Malaysia. Ambiga dan Anwar Ibrahim laknatullah telah bersekongkol dengan NGO Yahudi Amerika Syarikat untuk menjatuhkan kerajaan Melayu Islam Malaysia.Dengarlah rintihan Mufti Syria ini dimana disebabkan propaganda yang dicanang oleh perusuh ala BERSIH beliau telah kehilangan seorang anak akibat daripada perbuatan para perusuh yang berhimpun menentang kerajaan pilihan rakyat atas hasutan pihak-pihak berkepentingan dari Amerika Syarikat dan Israel. Jangan sampai ada MUFTI Malaysia yang keluar berucap seperti beliau setelah Malaysia menjadi padang jarak, padang tekukur. Akirnya setelah semua episod ini berlalu, orang-orang Melayu yang akan menjadi pengemis di Tanah Melayu.

Sila baca link-link  ini...

http://nilebowie.blogspot.com/2012/04/bersih-30-politicizing-apolitical-in.htmlhttp://nilebowie.blogspot.com/2011/07/malaysia-bersih-20-mass-demonstrations.html

Baca kenyataan ini...

Tulisan Nile Bowie pada 12 Julai 2011


Bersih 2.0 chairperson Ambiga Sreenevasan has admitted toMalaysian Press that two US-based organizations, the National Democratic Institute (which receives funding from the US National Endowment for Democracy) and George Soros’s Open Society Institute have donated an undisclosed amount of money to the organisation; these think tanks and Intelligence front groups based in the United States are synonymous for authoring US foreign policy and shaping world opinion towards foreign leaders as they actively fund various oppositions movements through color revolutions, which lead to the installation of leaders of whom are friendly to objectives of the Anglo-American establishment and profiteers of corporate high finance.


Apa kata Allah dalam Al-Quran tentang Yahudi dan Nasrani yang memusuhi orang-orang Islam ?

Al Quran : (2) Al Baqarah : Ayat 120

Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepada kamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang benar)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemauan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu. (QS. 2:120)Al Quran : (5) Al Maa’idah : Ayat 62

Dan kamu akan melihat kebanyakan dari mereka (orang-orang Yahudi) bersegera membuat dosa, permusuhan dan memakan yang haram. Sesungguhnya amat buruk apa yang mereka telah kerjakan itu. (QS. 5:62)


Al Quran : (5) Al Maa’idah : Ayat 51

Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani menjadi pemimpin-pemimpin(mu); sebahagian mereka adalah pemimpin bagi sebahagian yang lain. Barangsiapa diantara kamu mengambil mereka menjadi pemimpin, maka sesungguhnya orang itu termasuk golongan mereka. Sesungguhnya Allah tidak memberi petunjuk kepada orang-orang yang zalim. (QS. 5:51)Al Quran : (2) Al Baqarah : Ayat 145

Dan sesungguhnya jika kamu mendatangkan kepada orang-orang (Yahudi dan Nasrani) yang diberi Al Kitab (Taurat dan Injil), semua ayat (keterangan), mereka tidak akan mengikuti kiblatmu, dan kamupun tidak akan mengikuti kiblat mereka, dan sebahagian merekapun tidak akan mengikuti kiblat sebahagian yang lain. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti keinginan mereka setelah datang ilmu kepadamu, sesungguhnya kamu -kalau begitu- termasuk golongan orang-orang yang zalim. (QS. 2:145)
Sesungguhnya orang-orang Melayu PAS dan PKR telah bersekongkol dengan kaum ekstremis CINA DAP laknatullah dan Ambiga Musyrikoon yang telah mengambil Yahudi dan Nasrani Amerika Syarikat melalui Dajjal Al Masih Anwar Ibrahim  laknatullah untuk menjatuhkan kerajaan Melayu/Islam Malaysia. Mereka ini telah menjadi golongan AHZAB dan di sisi Allah mereka adalah penjual agama dan maruah bangsa. Bangunlah wahai orang-orang Melayu Islam Malaysia. Jangan izinkan negara tercinta terjatuh ke tangan laknatullah ini sekelian yang tidak pernah menabur budi membangunkan negara ini. Demi masa depan Melayu dan Islam di Malaysia, bangunlah saudara-saudaraku sekelian dan hancurkanlah musuh-musuh Alah ini dengan apa cara sekalipun. Selamatkan BUMI Malaysia ini dari dijajah !


Al Quran : (5) Al Maa’idah : Ayat 41

Hari Rasul, janganlah hendaknya kamu disedihkan oleh orang-orang yang bersegera (memperlihatkan) kekafirannya, yaitu diantara orang-orang yang mengatakan dengan mulut mereka:”Kami telah beriman”, padahal hati mereka belum beriman; dan (juga) di antara orang-orang Yahudi. (Orang-orang Yahudi itu) amat suka mendengar (berita-berita) bohong dan amat suka mendengar perkataan-perkataan orang lain yang belum pernah datang kepadamu; mereka merobah] perkataan-perkataan (Taurat) dari tempat-tempatnya. Mereka mengatakan: “Jika diberikan ini (yang sudah di robah-robah oleh mereka) kepada kamu, maka terimalah, dan jika kamu diberi yang bukan ini maka hati-hatilah”. Barangsiapa yang Allah menghendaki kesesatannya, maka sekali-kali kamu tidak akan mampu menolak sesuatupun (yang datang) daripada Allah. Mereka itu adalah orang-orang yang Allah tidak hendak mensucikan hati mereka. Mereka beroleh kehinaan di dunia dan di akhirat mereka beroleh siksaan yang besar. (QS. 5:41)


Al Quran : (5) Al Maa’idah : Ayat 42

Mereka itu adalah orang-orang yang suka mendengar berita bohong, banyak memakan yang haram. Jika mereka (orang Yahudi) datang kepadamu (untuk meminta putusan), maka putuskanlah (perkara itu) diantara mereka, atau berpalinglah dari mereka; jika kamu berpaling dari mereka maka mereka tidak akan memberi mudharat kepadamu sedikitpun. Dan jika kamu memutuskan perkara mereka, maka putuskanlah (perkara itu) diantara mereka dengan adil, sesungguhnya Allah menyukai orang-orang yang adil. (QS. 5:42)


No comments:

Post a Comment